Balıkesir Üniversitesinde, SWOT Analizi Toplantısı Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesinde yönetim kurulu ve senato üyelerinin katılımıyla ve katılımcı yönetim anlayışı ile SWOT Analizi toplantısı gerçekleştirildi.

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonunda, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun başkanlığında düzenlenen toplantıya, BAÜN Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl’ın yanı sıra Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda, Balıkesir Üniversitesinin mevcut durum analizi; katılımcıların görüş ve önerileri doğrultusunda güçlü ve zayıf yönler, fırsatlar ve tehditler çerçevesinde ele alındı.