Kur'ân-ı Kerîm'i Güzel Okuma Yarışması İkincisinden, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

Üsküdar'da gerçekleştirilen Üniversiteler Arası (İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleri) Kur'ân-ı Kerîm'i Güzel Okuma Yarışması Marmara bölge finalinde 2. olan Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Emin Uyanık, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl ve İlahiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Özkan’ın da yer aldığı ziyarette; BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Emin Uyanık’ı elde ettiği başarılı sonuç için tebrik ederken, başarılı öğrenci de kendilerine gösterilen ilgi ve destekleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya teşekkür etti.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü